• UNTUK ANSURAN BUY NOW PAY LATER BARANG TERUS DAPAT (TERTAKLUK TERMA & SYARAT) ,PILIH PAYMENT METHOD : LATITUDEPAY ATAU GRABPAY LATER. Shop Now!
icon-search
icon-search

RANTAI/GELANG TANGAN PANDORA ADA BESI?

RANTAI/GELANG TANGAN PANDORA ADA BESI?
RANTAI/GELANG TANGAN PANDORA
ADA BESI? 😱 


LEKAT MAGNET? 😱
EMAS TIPU-TIPU KE? 😡


pesen sekarang Rantai/Gelang PANDORA ada klip pada hujungnya (rujuk pada gambar), berbeza dengan rantai

 tangan biasa yang hanya ada cangkuk. konon-konon ada style la sikit geng klip ni 😆


Klip tu ada 'lidah' (claps) di dalamnya yang diperbuat daripada besi. Besi tu yang akan buatkan klip pandora tu

 kuat. Ada jugak jenis klip yang ada spring besi. Berbagai-bagai pesen pandora nih.. explore sendiri lah.


JADI, sedikit besi tu lah yang melekat pada magnet. Kalau klip tu pun emas 916, nanti klip dia akan cepat longgar

 dan mudah tercabut sebab sifat emas kan lembut. dah asyik dok bukak katup je bubuh charm/bead. kang

 berterabur benda kecik2 tu kang menyesal tak sudah pulak beli. dah kena marah dengan toklaki 😛


Jangan la risau.. berat besi tu bukan sampai 1g pun. anggaran berat +-0.05 SAHAJA. *arrahnu/kedai emas tetap

 akan beli kalau nak jual/pajak asalkan memang sah la dia EMAS TULEN, 916. kalau emas korea, kita pun tak

 boleh tolong kak 😌


#sharingIScaring
#klipPandora
#kongsiITUpeduli


Newer post

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.