ansuran 36 bulan = 3 tahun _igsize (1)

Minimum eligible


cara epp

Pay Today: Bayaran pertama adalah wajib dibuat. Sekiranya gagal buat bayaran, urusan pembelian secara ansuran tidak akan berjaya.

 Pastikan LIMIT dalam akaun KAD KREDIT anda mencukupi sekiranya hendak membuat bayaran pertama. Sekiranya tidak jadi tak mengapa, boleh tekan CANCEL ORDER atau biarkan saja order tersebut, 5-10minit website akan AUTO CANCEL ORDER tersebut.

 Selepas pembayaran pertama berjaya di buat, order anda akan diproses dalam masa 5 hari bekerja. Kami akan pastikan segala pembayaran selesai kepada kami sebelum menyerahkan emas kepada anda (RELEASE PAYMENT). Ianya adalah bertujuan KESELAMATAN. Sekiranya anda tidak bersetuju dengan prosedur di atas, anda tidak boleh membuat transaksi pembelian ANSURAN SEHINGGA 36 BULAN di Kedai Emas ANS Jewels.

 Pihak kami akan memaklumkan kepada anda melalui email atau whatsapp selepas anda berjaya lakukan order dan pembayaran pertama. Kami akan maklumkan urusan untuk mengambil barang di kedai (SELF COLLECT) atau melalui pos. Tak perlu tunggu habis bayar untuk dapatkan barang.

Tarikh pembayaran adalah seperti yang ditetapkan dalam AKAUN KAD KREDIT ANDA dan tidak boleh ditukar.

 Setiap emas yang dibeli TIADA JAMINAN WARANTI sekiranya emas yang dah diterima dan dipakai rosak walaupun belum habis bayar. Itu semua adalah tanggungjawab anda sendiri terhadap setiap barang kemas anda, tiada pemulangan duit atau tanggungan kos untuk membaikipulih setiap kerosakkan. 

Pembelian yang sudah berjaya TIDAK BOLEH dibatalkan, ditukar dengan barang lain atau dipulangkan semula duit. Pembelian secara ANSURAN SEHINGGA 36 BULAN ini adalah 0% faedah. Sebagaimana jumlah yang tertera selepas anda menekan pembayaran secara ANSURAN SEHINGGA 36 BULAN , itulah harga yang perlu dibayar.

 Tiada lagi caj lain-lain atau tersembunyi. Sekali lagi kami ingatkan, anda bukan berhutang dengan kedai kami. Anda berhutang dengan PIHAK BANK. Segala masalah atau kegagalan pembayaran semua adalah tanggungjawab anda sendiri PIHAK BANK. 

Selamat membeli secara ansuran. Terima kasih. 

Hukum Membeli Emas Secara Ansuran https://www.facebook.com/100009027851856/posts/2860707240906843/?d=n A&S JEWELS SDN BHD


Google Search Keyword :

BELI EMAS SECARA EASY PAYMENT PLAN (EPP)

MEMBELI EMAS SECARA EASY PAYMENT PLAN (EPP)

JUALAN EMAS SECARA EASY PAYMENT PLAN (EPP)

ANSURAN EMAS SECARA EASY PAYMENT PLAN (EPP)

BUY NOW, PAY LATER

BELI EMAS SECARA INSTALMENT

0% FAEDAH

TIADA CAS TAMBAHAN

#EPP #EASYPAYMENTPLAN